المواضيع الأخيرة | » التبول اللارادي غن الاطفال مشكلة لها حلولالخميس أبريل 15, 2010 11:49 am من طرف علي ناصف» اعلان هام للاعضاء الكرام والزوار الاعزاءالخميس أبريل 15, 2010 5:05 am من طرف علي ناصف» لاتدع...لاتدع...لاتدعالأربعاء أبريل 14, 2010 5:30 pm من طرف انثى المستحيل» باب الطبخ...اطباق الخضارالأربعاء أبريل 14, 2010 5:18 pm من طرف انثى المستحيل» حكمه اليومالأربعاء أبريل 14, 2010 4:59 pm من طرف انثى المستحيل» القصيدة التي ابكت الرسول صلي الله عليه وسلمالأربعاء أبريل 14, 2010 3:29 am من طرف فاطمة النجار» الرز المعمر ,,,,,,,الأربعاء أبريل 14, 2010 12:27 am من طرف فاطمة النجار» قناع الدقيق لبشرة نضرةالثلاثاء أبريل 13, 2010 9:25 pm من طرف فاطمة النجار» قناع الارز للنمشالثلاثاء أبريل 13, 2010 9:04 pm من طرف فاطمة النجار |
| | باب الطبخ ,,,,,,,,, " الفلافل" | |
| | كاتب الموضوع | رسالة |
---|
فاطمة النجار المدير العام
عدد المساهمات : 29 تاريخ التسجيل : 03/04/2010 الموقع : المدير العام
| موضوع: باب الطبخ ,,,,,,,,, " الفلافل" الثلاثاء أبريل 06, 2010 7:01 pm | |
| " الفلافل" اكلة شعبية جدا ومشهورة جدا في الدول العربية وبالاخص في مصر تعتبر الافطار الاساسي لكل المستويات وهي لذيذة جدا مع الفول والجبنة والخيار ,,,, ويا سلام لو معاها بصل اخضر تبقي تحفة ,,,,, وبالهنا علي قلوبكم واليكم المقادير والطريقة "::: المقادير: ربع كيلو فول مدشوش حزمة بقدونس صغيره حزمة كزبرة خضرا كبيرة او حزمتين صغار بصلة متوسطة اربع فصوص ثوم ملعقتين كبار ملح ملعقتين كبار دقيق 3 ملاعق كبيرة كزبرة ناشفة لازم رشة من كل من فلفل اسمر وشطة حمرا و كمون وقرفة وزنجبيل "حسب الرغبه" التوابل اللى تحبيها ملعقة صغيرة بيكربونات الصودا لازم
التحضير: ينقع الفول ليلة كاملة فى الماء وثانى يوم يصفى ويغسل جيدا يوضع مع باقى المكونات بعد تقطيعها فى الكبة وتفرم جيدا انا بقسمها بعد كدة لاكياس صغيرة واحطها فى الفريزر وكل مرة اضيف بيض لها وقليل من الكزبرة الناشفة واقليها واخرجها من الزيت علي ورق تنشيف ,, وتقدم ساخنة وبالف هنا وعافية فاطمة النجار | |
| | | شيرين فاضل المشرف العام
عدد المساهمات : 14 تاريخ التسجيل : 04/04/2010 الموقع : المشرف العام
| موضوع: جميلة جدا الثلاثاء أبريل 06, 2010 9:27 pm | |
| | |
| | | | باب الطبخ ,,,,,,,,, " الفلافل" | |
|
مواضيع مماثلة | |
|
مواضيع مماثلة | |
| » باب الطبخ ,,,,,,,,,,,,,,,, فتة الخل والثوم » باب الطبخ...اطباق الخضار » باب تعلمي الطبخ من الالف للياء » باب الطبخ.....حلويات.....كرات الشيكولاته
|
| صلاحيات هذا المنتدى: | لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
| |
| |
| |